Sunday, May 1, 2011

Conteng!!!

Salam Ahad semua.... (^_^)
Malam ni...tiba2 ada idea sebenarnya nak tulis pasal kes conteng jari...haha...pernah buat tak? Mesti pernah kan.
Cik White bukan pe...berangan balik pasal masa kecik2 dulu, lepas tu teringat pulak pasal conteng2 jari ni.
Sekarang ni tak conteng jari sendiri dah, pergi ajar adik2 kecik pulak keje ni..hehehe.

Pantang betul kalau nampak pen masa kecik2 dulu.
Tak cukup kat kertas, jari tangan dengan jari kaki pun boleh je jadi tempat untuk conteng2 ni.
Nak contang dinding? Huhuhu....nanti emak jerit...gegar rumah (kena marah la)

Jom share gambar2 yg saya dah google tadi...
Cantik!!!

Teringin nak buat...tapi nanti orang pelik pulak tengok (Apa kena la anak dara yg sorg ni)

Apa2 pun, enjoy the lovely picture....

 















 That's all...Bye!

2 comments:

Anis Suzanna Maravilla said...

comel sgt naz...suka sangat...conteng macam ni x pernah plak...terconteng adalah...hahaha

white rose said...

hihi...thanks anis....
kalau nak tau, sampai dah besar ni pun suka lagi buat bende ni sebenarnya =D

Post a Comment