Thursday, November 25, 2010

Tag by ID

Dah brapa hari tak keluarkan entry baru kan? Hoho...busy sikit dengan urusan2 dunia...haha.
So,hari ni kita mulakan dengan yang ringan2 dulu. Tag by ID.

1.Nama blog anda & kenapa letak nama tu?
BICARADARIHATI-WHITEROSE : Sebab;
  • BICARADARIHATI- Bukan semua kata2 boleh diluahkan. Salah satu medium, gunakan penulisan.
  • WHITEROSE- Saya sangat sukakan warna putih dan suka ros putih
2.Nama URL blog anda & dari mana datangnye idea tu?
sebab: Saya suka URL ni...hehe

3.Apakah method dalam penulisan anda?
Macam-macam. Tapi lebih suka puisi; makna yang ditafsir terpulang pada individu yang membaca. Ada cerpen-cerpen pendek tulisan sendiri. Cerita lawak and nasihat-nasihat (ikut situasi semasa). Mostly apa yang ada dalam blog berkaitan dengan mereka-mereka disekeliling, terutama sahabat-sahabat (^_^)v

4.Apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik sedangkan blog anda tidak?
Biasa je. Yang penting isi kat dalamnya.

5.Bilakah blog anda wujud?
April 2009...........

6.Siapakah orang pertama yang tahu & menjadi follower anda?
Hurm...siapa eh...Xingat la =p

7.Tag 5 nama lain
  • Little Izni
  • Aksara
  • Kuro Syamito
  • Farah Najwa
  • Nazmi

3 comments:

mohammad said...

salam ziarah

white rose said...

salam...
thanks dtg me;awat =D

~~ aksara ~~ said...

kne buat ke cik white??
hehe

Post a Comment