Monday, April 18, 2011

Makannnnn

Helllooooo...selamat hari Isnin,tarikh 18/04/2011. Jam dah pukul 22.35. Mata dah start mengantuk sebab minum milo, tapi perut lapar sebab tak makan apa2 lagi malam ni. Tak dinner pun, luch je siang tadi..huuu,minggu ni memang minggu menyeksa perut la. Maaf la kepada mereka2 yang selalu marah sebab cik white tak makan, bukan sebab tak mau makan, tapi selera tak datang. Tekak dah jemu la dengan makanan yang dah dihadap tiga tahun berturut-turut ni. Tak sabar nak tunggu hari Khamis, nk makan kat rumah, mak masak.
nak minta mak masakkan nasi lemak... =D


Hari ni exam paper keselamatan makanan. Nak cerita la ni, time study je, mesti teringat makanan. Kempunan nak makan chicken chop tak lepas2 lagi ni. Lepas tu boleh pulak teringat IKEA meatball. Pernah try tak? ni gambar nyer...sedapppppp

Nyum2...last makan meatball ni dgn Nabila,Awin and KC...sem lepas rasanyer.

Ni pula gambar chicken chop...tapi nak makan chicken chop biasa ke,chicken chop KFC?
ni chicken chop biasa...Harga RM 10++, ikut tempat.