Saturday, October 23, 2010

LUPA!!!!!

Nak menangis rasa bila tak dapat log in kat blog sendiri! Lepas tu mula la gelabah pergi try pasword itu ini, try email yang ada dua tiga tu.

Pergi masuk troubleshooter, tekan Help segala bagai. Berpeluh juga la. Mana tak sedihnya, segala macam bahan tulisan segalanya kat dalam ni. Nak cari hard copy atau softcopy, memang tak ada la dah.

Tambahan lagi segala macam yang dah tertulis kat sini istimewa untuk mereka2 tersayang. Lagi la frust tertonggeng.

Tapi cari punya cari, try berjam-jam, AKHIRNYA!!!! Dapat juga login.

Kesalahan 1 je, excited sangat nak masukkan entry baru sampai lupa email yang mana white guna untuk login masuk kat blog. (Aduyai....otak melayang la tu).

Pengajaran untuk diri sendiri, lepas ni rajin-rajinkan masuk manual. Jgn suruh En. Lapy hafal email dgn pasword anda. And satu lagi yang penting, focus! Jgn berangan je keje, ataupun fikiran tu merewang2 kat memane =p

0 comments:

Post a Comment